De allereerste SCN FOX toerrit!


De rit is speciaal gemaakt voor de Forester, Outback en XV in het vervolg genoemd FOX-rit. Een FOX-rit kenmerkt zich omdat wij zo veel mogelijk ‘van het padje af’ afgaan en dus off-road. Daar waar de 4×4 van Subaru tot hun recht komen en gereden wordt waarbij de wegcondities naar gelang het weer aan verandering onderhevig zijn.

Ondanks dat het weer soms tegen zat was het echt een geweldige rit!

Wat een bagger-rit! 😉 🙂

Een prachtige rit met zeer veel aantrekkelijk offroad. Mooie bemodderde weggetjes en strakke zandpaadjes door de natuur. inderdaad een fox-rit, want een standaard impreza/legacy had het  niet gehaald door de van forse kuilen voorziene langs-de-akkerweggetjes.

Dat een vervolg komt op een SCN FOX rit 2.0 lijkt een logische stap. Dat het een geslaagde evenement is geworden staat als een paal boven water. Dat is niet alleen gekomen door de fantastische omgeving met heel veel variatie aan wegen, watervalletjes, landerijen enz. maar ook het weer ofwel de weergoden en natuurlijk een groep deelnemers die maar een ding willen: Het avontuurlijke karakter van hun eigen auto ervaren en allemaal met dezelfde passie namelijk off-road gaan.