Winding Road Challenge 2016


De WRC werd verreden in het weekend van 15 en 16 oktober 2016. Deze tocht is speciaal uitgezet voor de mensen die houden van bochtige “stuurmanswegen” en lange afstanden willen rijden. Deze tocht duurde maar liefst 600 kilometer! De foto’s spreken voor zich, en de reacties ook.

rqx2ftvcbath4

Wat hebben we weer genoten van deze 2 dagen van de fijne toer rit. Weer super wegen (en smalle weggetjes) gereden. Jammer van de mist op de 2e dag maar ja het weer hebben we niet in de hand. Ik en mijn navigatriesche hebben weer fantastisch genoten. Bedankt Jobert en Joris voor de organisatie. En de andere deelnemers voor de gezelligheid, als het aan mij ligt tot volgend jaar.
d3jewitq1nvsf
Het was een hele mooie rit en alles was goed georganiseerd!
Joris en Jobert heel hartelijk bedankt!
kda7jwicovwql
We hebben beide dagen genoten en ook nu weer een heleboel onbekende stukken van de Ardennen, Luxemburg, de Eifel en Zuid-Limburg gezien. Op naar de WRC 2017 (en alle ritten daaraan voorafgaand …)!
altgf9aj9fbpz