Off-road toertocht Fox van het padje af, versie 2.0


De tweede keer dat er een Off Road rit is georganiseerd en tjonge, wat een succes! Welgeteld 20 auto’s in totaal reden mee aan deze rit. 16 Foresters, 2 Outbacks, 1 Lecacy en 1 XV. In de afkorting FOX is inderdaad geen L van Legacy te vinden, maar voor sommige leden maken we graag een uitzondering ;-).

Omdat foto’s en video’s meer zeggen dan tekst…

Organisatie bedankt voor de hele mooie rit, echt genoten.

Was een lange dag, maar heb weer volop genoten.
Het Outneusie zat in begin al in een greppel.

Het grootste deel van de route lag er droog bij, maar er zaten een paar paden in die, ondanks dat het de afgelopen week droog geweest was, nog steeds vol water stonden (30-40 cm diep?). Wel positief verrast over de Forester, nergens problemen gehad en overal mooi doorheen gekomen :-):-) (alleen een enkele keer met de trekhaak aan de grond). Vroeg me wel af hoe de route was geweest als het de hele week had geregend….