Veluwerit Zondag 11 december 2016


De veluwerit is als vanouds weer over de welbekende Veluwe maar ook hebben we dit jaar weer wat nieuw gebied mogen ontdekken. Voor de eventuele erg slechte stukken offroad komt er een omleiding zoals gewoonlijk. Dus voor ieder wat wils! Beelden zeggen meer, en een aantal quotes van de bestuurders zelf.

Het lange off-road gedeelte na de lunch met de diepe kuilen was even spannend. Herman liet me nog even voor gaan om te kunnen lachen denk ik :).
Ik stuiterde werkelijk over die weg. Ook de bodem heeft 2x een flinke klap gehad. Gelukkig is alles heel gebleven maar de volgende keer zal ik toch de omleiding pakken denk ik.

Het was zeker een leuke rit ondanks dat me gt aardig wat klappen heb gehad op de dijkje verder was het top.

Het was weer een geweldige rit. Schitterende weg naar en over de Posbank bij Arnhem; mensen die voor het eerst meereden en enthousiast waren over de route.
Voor de lunch was het vooral mooi en na de goede lunchplaats, waar we onze beachflags mochten neerzetten, was het vooral spectaculair door de vele prut.
Het was bijzonder dat we deze rit hebben voorgereden en nu konden zien hoe de mensen op de rit reageerden.
Het was een lange rit en ik denk dat we volgend jaar weer een mooie rit kunnen uitzetten, misschien korter dan vandaag en/of eerder starten.

Mensen bedankt voor jullie leuke reacties en we willen graag mensen leren om in hun eigen omgeving ritten uit te zetten, zodat we vaker en met meer mensen tochten kunnen uitzetten. Nu doen we dat maar met een handje vol mensen en dat is echt te weinig.