Offroad-evenement Spaarnwoude


Op 9 april werd er door een aantal off road enthousiastelingen een pittig off road event bijgewoond bij Action Planet in Recreatiegebied Spaarnwoude. Hier werden de verschillende modellen auto’s flink op de proef gesteld, maar ook de bestuurders ervan!

Zoals altijd zeggen beelden meer dan woorden.

Ook de ondersteuning van Niestcar was present: ze hebben niet in actie hoeven te komen in de tijd dat ze er waren.
Een voor een select gezelschap geslaagd evenement, met belangstelling vanuit het buitenland: 1x een deelnemer uit Noorwegen (!) en één uit België. Later op de dag nog enkele andere deelnemers ‘aangeschoven’. Ondanks de droge omstandigheden is er ’s middags tot drie keer toe een ‘reddingsactie’ nodig geweest om een wagen uit de weinige aanwezige modder te halen