Throwback Thursday deel 3 #tbt


Subaru is opgericht in 1953 en is daarmee op de dag van schrijven 64 jaar oud. Gelukkig is er nog geen sprake van pensioen! Dus leek het mij leuk om terug te gaan in de tijd door te kijken naar oude advertenties. Throwback Thursday is een terugkerend thema op sociale media waarbij foto’s van vroeger gepost worden voorzien van de hashtag #throwbackthursday en #tbt.

In mijn zoektocht naar mooi beeldmateriaal kwam ik iets prachtigs tegen. Deze keer minder oud en een stuk populairder bij de gemiddelde Subaru bestuurder.

Subaru WRX STI spec C

Subaru WRX STI spec C

Subaru WRX STI spec C

Subaru WRX STI spec C

Dit zijn een paar beelden uit de Japanse brochures die bij de dealers lagen. Nu is mijn Japans een beetje roestig, maar er staat ongetwijfeld dat dit een prachtige wagen is die ook nog redelijk vlot is.

Mijn kennis over de Impreza’s is niet al te groot en ga daarom niet al te veel tekst en uitleg geven over deze wagen. Mijn advies, mocht je wat willen leren. Ga naar wikipedia en lees je in. Ook de Nederlandse wiki pagina heeft er iets over te vertellen, maar helaas redelijk beknopt.