FOX v5 zuid Limburg 2018


Zo, is is afgelopen zaterdag is er een mooie rit gereden waar alles inzat van wat er in Limburg te vinden is. Mooie uitzichten, steile klimmetjes, steile afdalingen en een heuse geul doorwading van een kleine 50 meter.

FOX v5

Een toppertje onder de Foxritten. Een werkelijk schitterende tocht door het uiterste zuiden van ons vlakke land. Vlak? Echt niet, heuvel op en heuvel af. Verhard, grove steenslag en karrensporen door holle wegen. Twee doorwadingen zoals Eduard het noemde. Eerst door het riviertje de Mechelsebeek en vlak voor de finish moesten we door het riviertje de Gulp. Toen we bij de laatste plek aankwamen werden we door een film- en fotoploeg opgewacht. Compleet met videocamera, een fototoestel en last but not least een drone die ons filmde. Eerst ging Herman een paar keer rustig door het water heen maar later toch wel met een rotgang. Resultaat: hij moest door de Gulp om zijn nummerplaat te zoeken. Gooijkes was hem voor en met de nummerplaat op het dashboard gingen we naar het eindpunt.

Kortom een prachtige dag met veel mooie vergezichten en veel uitdagende weggetjes.

Een toppertje onder de Foxritten. Een werkelijk schitterende tocht door het uiterste zuiden van ons vlakke land. Vlak? Echt niet, heuvel op en heuvel af. Verhard, grove steenslag en karrensporen door holle wegen. Twee doorwadingen zoals Eduard het noemde. Eerst door het riviertje de Mechelsebeek en vlak voor de finish moesten we door het riviertje de Gulp. Toen we bij de laatste plek aankwamen werden we door een film- en fotoploeg opgewacht. Compleet met videocamera, een fototoestel en last but not least een drone die ons filmde. Eerst ging Herman een paar keer rustig door het water heen maar later toch wel met een rotgang. Resultaat: hij moest door de Gulp om zijn nummerplaat te zoeken. Gooijkes was hem voor en met de nummerplaat op het dashboard gingen we naar het eindpunt. Kortom een prachtige dag met veel mooie vergezichten en veel uitdagende weggetjes.

Ja was een geweldige dag en Eduard de complimenten voor die mooie tocht we hebben er van genoten. En Herman mooie filmpjes. Dat smaakt naar meer van dat soort ritten. Alleen jammer dat je de auto ook weer toonbaar moet maken haha maarja dat hoort er dan weer bij. Ook moet ik hem poetsen want er zijn toch wel aardig wat takken geweest die toch wat lichte krasjes hebben veroorzaakt. Maar ook dat zal wel goed komen. Maar een dikke pluim voor de organisatoren.

FOX v5

Voor nog veel meer foto’s en video’s moet je hier zijn.