Throwback Thursday deel 13 #tbt


Subaru is opgericht in 1953 en is daarmee op de dag van schrijven 64 jaar oud. Gelukkig is er nog geen sprake van pensioen! Dus leek het mij leuk om terug te gaan in de tijd door te kijken naar oude advertenties. Throwback Thursday is een terugkerend thema op sociale media waarbij foto’s van vroeger gepost worden voorzien van de hashtag #throwbackthursday

Crashed Subaru's

Niet echt vintage advertenties, maar redelijk recent. Onlangs las ik een aantal berichten van mensen die een auto ongeluk hebben overleefd. Aangeslagen hierdoor nodigde dat uit om op de Subaru website rond te snuffelen om iets te vinden over dit onderwerp. En uiteraard, daar hebben ze over nagedacht.

Op de Subaru USA website hebben ze daar een heel item van gemaakt. Klik hier en vervolgens op “Safety”. Ook zijn er op Youtube een aantal video’s te vinden waarbij overlevers worden gefilmd en hun verhaal kunnen vertellen.

Mooie verhalen en uiteraard slimme marketing van Subaru. Heb ja zelf ook ervaringen? Deel ze op het forum!