Categorie: Evenement Beemsterrit 2017


27 augustus 2017

Zondag 27 augustus gaan we weer van start met de 8e editie van de

BEEMSTERRIT :!:

Namens SCN regio Noord-Holland heten we u Zondag 27 augustus van harte welkom. De route moet nog vorm gegeven gaan worden, dus ik kan nog geen specs noemen. Uiteraard zijn er wel genoeg ideeën zoals tunnels, plattelands weggetjes, dijkjes en dorpjes.

Vanaf 10:00u bent u welkom bij Subaru Dealer Niestcar in Heemskerk waar u onder het genot van een bak koffie en wat lekkers, het roadbook in ontvangst mag nemen.

Subaru Dealer Niestcar
Rijkstraatweg 21
1969LB Heemskerk

LET OP :!: :!: We verzamelen aan de achterkant, op de LIJNBAAN, zie het blauwe kader in de foto :lol:
Afbeelding

Om 10:30 mag u starten aan een +/- 200 km lange toertocht die zal worden verreden in een ochtend en middag gedeelte zoals gewoonlijk.

NIET SCN LEDEN!!!
Mocht u kennissen hebben met een Subaru,dan mogen die altijd 1x gratis de sfeer komen proeven en meerijden met een SCN toertocht!

De door Subaru Club Nederland georganiseerde evenementen zijn voor clubleden. Uiteraard ben je natuurlijk bij deze van harte welkom.

Heb je in het verleden nooit aan een SCN evenement deelgenomen, mag je 1x gratis inschrijven om de 'club sfeer' te proeven en om eens te kijken of lidmaatschap wat voor je is.

Let op: SCN leden gaan altijd voor bij inschrijving. Afhankelijk van het aantal deelnemende SCN leden is daadwerkelijke deelname door een niet-SCN lid geen garantie!

iCalGoogle Calendar

Beemsterrit 2017