Categorie: Evenement Nieuwjaarsrit 2017


21 januari 2017

Beste (aspirant) SCN'ers!

Bij deze wil ik jullie mededelen dat we de nieuwjaarsrit nieuw leven in blazen.
De Nieuwjaarsrit zal niet zoals voorgaande jaren in het westen van Zuid-Holland plaats vinden maar wij gaan nu meer het groene hart in, oftewel minder steden en meer rijderswegen.

De Offroad factor is 0, oftewel GEEN offroad in de route.

De rit zal zowel starten als eindigen bij:

Subaru Aalsmeer
Lakenblekerstraat 62
1431GG Aalsmeer

Hier bent u om 09.30 uur van harte welkom om met een kopje koffie/thee + wat lekkers het roadboek in ontvangst te nemen. We zullen vervolgens gaan starten zo rond de klok van 10.00, dit aangezien de dagen kort zijn in deze tijd van het jaar.

NIET SCN LEDEN!!!
Mocht u kennissen hebben met een Subaru, dan mogen die altijd 1X gratis de sfeer komen proeven en meerijden met een SCN toertocht!

Tot de 21e januari 2017 in AALSMEER!

SCN Regio Noord/Zuid Holland,
Remco Hulst (Co)
Evert Hogeland (Pleïaden)

Inschrijven kan hier:

De door Subaru Club Nederland georganiseerde evenementen zijn voor clubleden. Uiteraard ben je natuurlijk bij deze van harte welkom.

Heb je in het verleden nooit aan een SCN evenement deelgenomen, mag je 1x gratis inschrijven om de 'club sfeer' te proeven en om eens te kijken of lidmaatschap wat voor je is.

Let op: SCN leden gaan altijd voor bij inschrijving. Afhankelijk van het aantal deelnemende SCN leden is daadwerkelijke deelname door een niet-SCN lid geen garantie!

iCalGoogle Calendar

Nieuwjaarsrit 2017