Categorie: Evenement nieuwjaarsrit 2018


20 januari 2018

 

Subaru Club Nederland wil jullie melden dat wij na de geslaagde rit in 2017, op zaterdag 20 januari 2018 weer een Nieuwjaarsrit organiseren. Graag willen wij met jou het nieuwe jaar starten door een mooie rit te maken. Zoals de deelnemers van vorig jaar weten, zal het een afwisselende rit worden dwars door het Groene Hart! Er is geen onverhard in deze route, dus elk type Subaru(-rijder) is geschikt om mee te doen! Zowel het start– als het eindpunt is bij Subaru Aalsmeer, net als vorig jaar. Vanaf 09:30 uur ben je hier van harte welkom. We starten de Nieuwjaarsrit rond 10:00 uur. We sluiten af bij Subaru Aalsmeer met een drankje/hapje.

Inschrijven:

De door Subaru Club Nederland georganiseerde evenementen zijn voor clubleden. Uiteraard ben je natuurlijk bij deze van harte welkom.

Heb je in het verleden nooit aan een SCN evenement deelgenomen, mag je 1x gratis inschrijven om de 'club sfeer' te proeven en om eens te kijken of lidmaatschap wat voor je is.

Let op: SCN leden gaan altijd voor bij inschrijving. Afhankelijk van het aantal deelnemende SCN leden is daadwerkelijke deelname door een niet-SCN lid geen garantie!

iCalGoogle Calendar

nieuwjaarsrit 2018