Categorie: Evenement SCN offroad rijden bij Action Planet


9 april 2017

Op 9 april a.s. gaat SCN offroad rijden bij Action Planet in Recreatiegebied Spaarnwoude. Er kan worden gereden in een tweetal groepen, met een briefing vooraf om 10:00 uur en één om 13:00 uur. Daarmee willen we belangstellenden die van verder weg moeten komen ook een mogelijkheid bieden om deel te nemen; elke groep kan ca. twee uur leren omgaan met zijn Subaru op onverharde ondergrond. We gaan proberen aantrekkelijke parcoursen uit te zetten; zie daarvoor ook hieronder.

Deelname is mogelijk voor alle SCN-leden met een Forester, een Outback of een XV, mits minimaal op standaardhoogte. Een Legacy die hoger op de pootjes staat kan – voor eigen risico! – een poging wagen. Vereist is een goed profiel op de banden! Draag kleding die vuil mag worden en zorg voor laarzen! Een en ander zal sterk afhankelijk zijn van de weersomstandigheden op de dag zelf, maar ook op de dagen voorafgaand aan dit evenement.

Forumleden met een auto als hierboven aangegeven kunnen eveneens deelnemen tegen betaling vooraf van €15,-per auto aan de penningmeester SCN op ; je aanmelding is pas definitief na ontvangst van dit bedrag!

Deelname is geheel voor eigen risico. Realiseer je, dat je NIET op de openbare weg rijdt en dat schade aan je auto dan niet verzekerd zou kunnen zijn. SCN is niet aansprakelijk!

Ter plaatse is een (bescheiden) catering; voor eigen rekening kan er een en ander te eten en te drinken worden besteld.

Opgave voor deelname:

Voor het uitzetten van de parcoursen is hulp hard nodig: er moeten routes door het terrein heen uitgezet worden, maar ook doorgangen afgesloten worden omdat die niet geschikt zijn voor onze auto’s. Wie daaraan wilt bijdragen is van harte welkom; afhankelijk van de weersomstandigheden zal dat bij voorkeur gaan gebeuren op zaterdag 8 april in de loop van de dag (tijden nader te bepalen) of desnoods op 9-4 zelf vanaf een vroeg tijdstip! Wie bereid is daaraan bij te dragen (handjes zijn echt nodig!): graag opgeven via bestuur@subaruclub.nl.

De door Subaru Club Nederland georganiseerde evenementen zijn voor clubleden. Uiteraard ben je natuurlijk bij deze van harte welkom.

Heb je in het verleden nooit aan een SCN evenement deelgenomen, mag je 1x gratis inschrijven om de 'club sfeer' te proeven en om eens te kijken of lidmaatschap wat voor je is.

Let op: SCN leden gaan altijd voor bij inschrijving. Afhankelijk van het aantal deelnemende SCN leden is daadwerkelijke deelname door een niet-SCN lid geen garantie!

iCalGoogle Calendar

SCN offroad rijden bij Action Planet