Subaru Eifel Experience 2018


22 september 2018

Beste Subaristen,

Ook in 2018 gaan we weer RIJDEN in de Eifel!!

Omdat Jobert en Anke gestopt zijn met de WRC, gaan Pieter en ik in 2018 een Eifel rit organiseren. Omdat we vinden dat een Eifel rit niet mag ontbreken in ons programma.

Ten eerste wil ik Jobert en Anke enorm bedanken voor al hun inzet over de afgelopen jaren en jaren. Voor mij was de WRC altijd het Subaru hoogtepunt van het jaar. Of wij in staat zijn om een rit neer te zetten die kan tippen aan de WRC? We gaan ons best doen!

Datum: 22 & 23 september 2018

Naam: Subaru Eifel Experience 2018

Afbeelding

We starten zaterdag 22 september in de Eifel. Inloop vanaf 8:30 uur. Om 9:00 uur briefing en vertrek vanaf 9:30 uur. We gaan nog hotels regelen. Je kan ook zelf een hotel boeken.
Aankomst zal in Nederland zijn rond 15:30 op 23 september.

We gaan zorgen voor een afwisselende rit met veel bergweggetjes. Het zal een rit worden voor de rijders. Zo min mogelijk lange stukken over rechte provinciale wegen. Er zullen geen slechte onverharde stukken inzitten. Je kan dus mee met een Subaru die laag staat. De offroadmeter is: 0 (geschikt voor alle types).

In het roadbook staan de lunchplekken waar je een hapje kan eten.
In de hotels kan gegeten worden na de rit op zaterdag.

Zorg ervoor dat:
- Je Sub is afgetankt op de ochtend van 22 september.
- Neem iets van navigatie mee. In het roadbook zal elke 25 kilometer een adres staan waar je heen kan rijden als je verdwaald bent.
- Het is in Duitsland verplicht om 1) een gevarendriehoek bij je te hebben 2) veiligheidshesjes voor alle inzittenden 3) een verbandoos.
- Bij winterse omstandigheden zijn winterbanden verplicht. Een band voor 1-1-2018 moet de M+S aanduiding hebben, een band van na 1-1-2018 het sneeuwvlokje.

Daan en Pieter

Afbeelding

De door Subaru Club Nederland georganiseerde evenementen zijn voor clubleden. Uiteraard ben je natuurlijk bij deze van harte welkom.

Heb je in het verleden nooit aan een SCN evenement deelgenomen, mag je 1x gratis inschrijven om de 'club sfeer' te proeven en om eens te kijken of lidmaatschap wat voor je is.

Let op: SCN leden gaan altijd voor bij inschrijving. Afhankelijk van het aantal deelnemende SCN leden is daadwerkelijke deelname door een niet-SCN lid geen garantie!

iCalGoogle Calendar

Subaru Eifel Experience 2018