Categorie: Evenement Tour d’Utrecht zaterdag 16 juni


16 juni 2018

Jullie geduld is zwaar beproefd, maar daar is ie dan eindelijk, na maanden wachten: de mogelijkheid tot inschrijving voor de 5e (jubileum)editie van de Tour d'Utrecht op zaterdag 16 juni a.s.!

Het wordt elk jaar een grotere uitdaging om nog leuke weggetjes te vinden die we nog niet eerder hebben gereden maar ook dit jaar is het weer gelukt om jullie een voor het overgrote deel nieuwe toertocht voor te schotelen over mooie en uitdagende wegen. We zullen ons voor het eerst ook in het Gooi gaan bevinden en daar de rijke "stinkerds'" eens wat echt mooie bolides laten zien!

Je zult tijdens deze rit van ongeveer 200 km verder prachtige dijkjes, polderlandschap en rivierenlandschap tegenkomen. De rit heeft de volgende Offroadmeter een "0-geen offroad" Het onverhard laten we bij deze tocht voor wat het is, we rijden uitsluitend op asfalt en klinkertjes.

We starten, zoals vertrouwd, weer vanaf:
Autobedrijf Schalkwijk, Subaru Specialist
Iepenweg 9,
3421 TW Oudewater

Hier krijg je een heerlijk bakje koffie of thee met wat lekkers. Vervolgens krijg je het roadbook overhandigd waarna je kunt starten aan deze prachtige toertocht!

Vanaf 9:00 kan er verzameld worden en we willen rond 10:00 vertrekken.

Inschrijven kan hier:

Tot 16 juni en laat je verrassen met de vijfde jubileum editie van “Tour d’Utrecht”!

De door Subaru Club Nederland georganiseerde evenementen zijn voor clubleden. Uiteraard ben je natuurlijk bij deze van harte welkom.

Heb je in het verleden nooit aan een SCN evenement deelgenomen, mag je 1x gratis inschrijven om de 'club sfeer' te proeven en om eens te kijken of lidmaatschap wat voor je is.

Let op: SCN leden gaan altijd voor bij inschrijving. Afhankelijk van het aantal deelnemende SCN leden is daadwerkelijke deelname door een niet-SCN lid geen garantie!

iCalGoogle Calendar

Tour d'Utrecht zaterdag 16 juni