Categorie: Evenement Veluwerit 2017


10 december 2017

Ook dit jaar is hij er weer natuurlijk, de enige echte Veluwerit. Een rit van net geen 200km vol stuurweggetjes, mooie landschappen en natuurlijk onverhard voor ieder type Subaru. Mochten bepaalde wegen te zwaar zijn voor je lager model Subaru, dan is er altijd een alternatieve route beschreven! We starten zoals gewoonlijk in omgeving Apeldoorn, ditmaal bij Subaru-dealer Eickhof te Rijnstraat 62.

Let op! We starten op 10 December om 10.00h met verzamelen en willen rond 10.30 uiterst wegrijden, zorg dat je dus op tijd bent en ons niet laat wachten!

Ben je geen lid? Geen probleem, vermeldt dit en je mag 1x gratis meerijden met de club!

De door Subaru Club Nederland georganiseerde evenementen zijn voor clubleden. Uiteraard ben je natuurlijk bij deze van harte welkom.

Heb je in het verleden nooit aan een SCN evenement deelgenomen, mag je 1x gratis inschrijven om de 'club sfeer' te proeven en om eens te kijken of lidmaatschap wat voor je is.

Let op: SCN leden gaan altijd voor bij inschrijving. Afhankelijk van het aantal deelnemende SCN leden is daadwerkelijke deelname door een niet-SCN lid geen garantie!

iCalGoogle Calendar

Veluwerit 2017