Veluwerit 2018


23 december 2018

Jaja, het is weer zover. Na een grandioos succes vorig jaar waarbij we letterlijk over de Veluwe door soms bijna 40cm sneeuw ploegden, heb ik de Veluwerit iets later gepland dit jaar. De officiële winter is dan begonnen, de kerst hits staan vol aan op de radio en hopelijk sneeuwt het daarbij zoals vorig jaar!

Dit jaar doen we het wel even anders, geen Subaru-dealer bij de start, geen Sponsor bij de start, maar een goede vriend van mij die een autoschadeherstelbedrijf heeft. Waarom? Nou ik heb hem van het zomer omgekregen om een WRX van mij over te nemen, deze wordt nu compleet onder handen genomen en omgebouwd naar zijn jongensdromen, hij is nieuw met de hobby en een kleine kennismaking leek me wel gepast.

De rit zelf zal bestaan uit 180 a 200km onverhard en verhard waarbij er regelmatig een wat zwaarder stukje onverhard zal worden opgezocht. Uiteraard met de nodige aan te raden omleidingen voor de "dichter aan de grond modellen".

Waar: Autoschade herstel Mohlmann, Paramariboweg 9, 7333 PA Apeldoorn (Parkeerinstructies volgen)
Wanneer: 23 December
Hoe laat: 9.30h

De door Subaru Club Nederland georganiseerde evenementen zijn voor clubleden. Uiteraard ben je natuurlijk bij deze van harte welkom.

Heb je in het verleden nooit aan een SCN evenement deelgenomen, mag je 1x gratis inschrijven om de 'club sfeer' te proeven en om eens te kijken of lidmaatschap wat voor je is.

Let op: SCN leden gaan altijd voor bij inschrijving. Afhankelijk van het aantal deelnemende SCN leden is daadwerkelijke deelname door een niet-SCN lid geen garantie!

iCalGoogle Calendar

Veluwerit 2018