SCN FAQ


Als club krijgen wij een hele hoop vragen. De meesten zijn terug te vinden in de reglementen anderen zijn er gaandeweg bijgekomen. Hier vind u de meeste gestelde vragen mbt. SCN en het gebruik van het forum.

 

0 – Geen offroad
1 – Zandpaden, eventueel een keer een kuiltje
2 – Zandpaden en modder, te doen voor allen, laat lipjes thuis.
3 – Outback/Tribeca, XV en Forester paden (ook voor andere hoge bolides)

Bij regenachtig weer moet men er van uit gaan dat de toertochten die off road bevatten 1 stap omhoog gaan.
In het geval van klasse 3 zal dit dus een klasse 4 worden, hier geld dan dat je je er van bewust moet zijn dat delen van de route onbegaanbaar zijn.
Al dan niet mogelijk ernstige schade kunnen maken aan uw voertuig.

Wij zijn een club die leunt op de inspanning van vrijwilligers. Daarmee is er dus niet iemand 24 uur, 7 dagen in de week bezig met het verwerken van allerlei SCN gerelateerde zaken. Wij vragen daarom ook om een beetje geduld. We doen ons best om alles zo snel mogelijk te verwerken. Mocht het nu langer duren dan bijvoorbeeld 2 weken, gebruik dan onderstaand contactformulier.

Vragen zijn goed, maar deze moet u toch echt op het forum stellen óf opzoeken.

Heb je in het verleden nooit aan een SCN evenement deelgenomen, mag je 1x gratis inschrijven om de ‘club sfeer’ te proeven en om eens te kijken of lidmaatschap wat voor je is. Wel is aan te raden om een kijkje te nemen op het forum om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen mbt. de betreffende rit.

Het plaatsen van een verkoop topic in deze rubriek is alleen voorbehouden aan “Forum members”, “SCN members” en “SCN gold members”. “Forum member” wordt je pas als je 20 berichten op het forum hebt geplaatst. Deze status volgt op de status “Rooky”.

Fijn dat u lid bent geworden van ons forum. De status die u zojuist heeft verkregen is “nieuw geregistreerde gebruiker”. Deze status verdwijnt zodra u zichzelf voorstelt in “de Virtuele Showroom”. U krijgt nu de status Rooky, hiermee krijgt u een gelimiteerde toegang op het forum.

Load More

 

Mocht uw vraag er niet bij staan, neem dan contact met ons op, of stel uw vraag op het forum.